Upravljanje gradnjom

Upravljanje gradnjom

Izgradnja je nešto što je najvećim tvrtkama potrebno, ali od čega često zaziru zbog svoje složenosti i nepredvidivosti. Nove tvornice, izgradnja ili stvaranje nove infrastrukture kapitalno je intenzivna, složena, a ovisno o Veličini vašeg poslovanja može Vam stvoriti ili razbiti poslovanje. Vođenje građevinskog pothvata je teško, riskantno i ako ne posjedujete kompetentnost to Vas može dovesti do toga da imate loš proizvod na poslovnim knjigama za sljedećih dvadeset godina. Zato je kompetentnost i iskustvo jedna od najvažnijih kvaliteta koju trebate tražiti u partneru koji će Vam pomoći da svoj poslovni plan ostvarite.

ASURA Project Management taj je partner. Zašto preuzimati teret rizika gradnje i biti zapleten u administrativne probleme čak i prije nego što Vaši projekt položi kamen temeljac? Zaposlite nas i mi ćemo upravljati i isporučiti Vaš projekt na vrijeme, u okviru proračuna, i to kvalitetno. Naše dugogodišnje iskustvo, naši certificirani stručnjaci, i naši dokazani rezultati su jamstvo uspjeha Vašeg projekta.

Sektori & Usluge

Facility Management

Facility Management

Nudimo cijeli spektar usluga uključujući, Hard Facility Management, Soft Facility Management i Integrirani Facility Management, u potpunosti prilagođen Vašem radnom prostoru.

Više
Logistika

Logistika

Od skladištenja do dostave i svega između upravljati ćemo Vašim inventarom ili paketima "custom made" rješenjem.
 

Više
Work Solutions

Work Solutions

Pomoći ćemo Vam da prebrodite probleme u Vašoj organizaciji nudeći Vam fleksibilnost, brzinu i transparentonst u trajnom zapošljavanju, HR uslugama ili privremenom zapošljavanju.

Više
Project Management

Project Management

Za Vas ćemo napraviti gradnju, fit out, ili razvoj projekta na vrijeme, u okviru budžeta, osiguravajući usput kvalitetena rješenja.
 

Više